Gyors takarítás Budapestgyors takarítás

Ha csak valaki felhozza nekünk a takarítás szót, eszünkbe jut az órákon keresztül tartó sikálás és portalanítás és még az életkedvünk is elmegy attól, hogy nekiálljunk. De nem kell mindjárt túldramatizálnunk nem igaz? Sokszor a legegyszerűbb dolgokkal könnyíthetjük meg a takarítás nehézségeit és még időt is spórolhatunk. Mik is lehetnek ezek az apró trükkök? A következőkben eláruljuk.Szabaduljunk meg a fölösleges dolgoktól!

Egy olyan lakásban vagy házban, melyet nem csak alvásra használnak, hanem a családi élet központja, általában egy idő után feltornyosulnak a dolgok, pedig ezek eltávolítása segítségünkre van a gyors takarításban. Érdemes fogni egy nagy zsákot és összeszedni az ilyen cuccokat, például: lejárt újságpapírokat, magazinokat, kiürült üvegeket, dobozokat és csomagolóanyagot, esetleges törött tárgyakat, a kisgyerek leharcolt, elromlott, törött játékait, amivel már nem játszik (higgyék el a gyerekek mindig mindent gyűjtenek, legyen az falevél, vagy makk, tele tudják vele pakolni a lakást). A hűtőszekrény is általában mindig tele van olyan ételekkel, amiről tudjuk, hogy a kutya sem fogja megenni, még sincs szívünk kidobni, pedig már lehet nem is jó.

gyors takarítás A szekrényekben és a polcokon sem árt körbenézni. A gyerkőc szekrényében is érdemes félévente csinálni egy nagyvizitet, hogy melyik ruhát nőtte ki. Ezeket is egy zsákban össze lehet gyűjteni, és vagy mehet le a pincébe (ha későbbi gyermeknek szeretnék eltenni), vagy el lehet ajándékozni. Őszintén bevallom nálunk elég zsúfoltság van polcok és szekrények terén. Mivel én mindenféle kreatív tevékenységgel foglalkozom minden telis tele van portrékkal, rajzokkal, festményekkel és ajándéktárgyakkal, csoda, hogy még a padlót és a plafont nem terítettem be! És mire a polcról lepakolom azt a sok ajándéktárgyat! A polcok letörlése magában egy órát igénybe vesz!

De aki nem akar úgy járni mint én, érdemes a kevésbé szívhez szóló tárgyakat egy dobozba tenni. Gondolok itt olyanokra, amiket nem a családtól vagy a legjobb barátoktól kaptunk. Ezek ugyanis mind tökéletes porfogók és egy idő után már nincs is kedve az embernek folyton az apró tárgyakról törölgetni a port.

A söprés és felmosást úgy lehet felgyorsítani, hogy előtte mindent, ami a földön van felpakolunk valahova, hogy ne útközben kelljen oda vissza tologatni.

Egy nagytakarítás elég fárasztó tud lenni még akkor is, ha gyorsan dolgozunk, és megspórolunk magunknak annyi időt, amennyit csak tudunk. De van egy jó hírem hölgyeim! A takarító szolgálatok gyors takarítást is vállalnak, hatékonyan és a lehető leggyorsabban tisztává varázsolják otthonát, hogy Önnek csak a kellemesebb feladatokra kelljen koncentrálnia, mint például egy születésnapi parti rendezésére.

Gyors takarítás

Az év bármely napján állunk rendelkezésére.

gyors takarítás Budapest

Keresőszavaink:

Gyors takarítás, Gyors takarítás Budapest, Gyors takarítás Budapest diszkrétan, Gyors takarítás Budapest azonnal, Gyors takarítás Budapest árak, Gyors takarítás Budapest olcsón, Gyors takarítás Budapest terülén, Gyors takarítás Budapest I.kerület, Gyors takarítás Budapest II.kerület, Gyors takarítás Budapest III.kerület, Gyors takarítás Budapest IV.kerület, Gyors takarítás Budapest V.kerület