Irodatakarítás Budapestirodatakarítás

Az emberek tömkelege jár irodákban, legyen az bankfiók, biztosító, vagy éppen a polgármesteri hivatalban intéz ügyeket, természetesnek veszi, hogy ott rend és tisztaság van. Igazándiból ez fel sem tűnik neki, de ha belegondolunk, akkor igenis nagy munka az irodák napi tisztán tartása.

Természetesen senki nem feltételezi, hogy a banki, vagy biztosítói, netán a polgármesteri hivatali dolgozók munkába állás előtt vagy után szivacsot és felmosót ragadnak, hogy rendbe tegyék a környezetüket. A rendért és a irodai takarításért felelős takarító szolgálat végzi itt a feladatát. Szinte minden iroda alkalmaz valamilyen takarító szolgálatot, mely munkakezdés előtt vagy munkavégzés után rendbe teszi az irodát, hogy másnap ugyanolyan tisztaság és rendezettség várja az ügyfeleket. De mit is csinál konkrétan egy takarító szolgálat egy irodai takarítás során? Nézzünk most egy bankfiókot, a konkrét példa érdekében.ügyfélfogadási terület..

Attól függően, hogy milyen a padozat, járólapos vagy szőnyeggel borított, söprés és felmosásra, illetve porszívózásra kerül sor. Az asztalok szabad részeit vegyszeres ronggyal áttörlik és ezzel együtt portalanítják is. Az átjáró ajtókat is letörlik, beleértve a kilincset és az üvegfelület alapos letisztítását is. A szemetesek sem ürülnek ki maguktól, természetesen ezek kiürítéséért is a szolgálat a felelős.Szociális helyiségek..

Ide tartoznak a mellékhelyiségek és az étkező, továbbá a folyosó és az előtér (ha van ilyen). Az étkező rész vegyszeres takarítását végzik itt, a mikrohullámú sütőt valamint a hűtőt is tisztán tartják, a mosogatóról eltávolítják a vízkövet és fertőtlenítik. A mellékhelyiségeknél a fertőtlenítő takarítás a feladatuk, tükrök, WC-kagylók, mosdók fertőtlenítését végzik, a kézmosót és a WC-papírt feltöltik. Természetesen a szemetesek itt is kiürítésre kerülnek. A folyosók általában járólaposak, tehát itt a söprés és felmosás az aktuális. Ha a folyosón is szőnyeg van, természetesen a porszívó áll szolgálatba.

Ezeken a napi feladatokon kívül vannak még időszakos feladatok is. Ilyenek például a pókhálók eltávolítása, fűtőtestek portalanítása, esetleg a monitorok, klaviatúrák, vezetékes telefonok letakarítása, valamint az üvegfelületek tisztán tartása.

Nap mint nap olyan helyiségekben, irodákban járunk ügyeink intézése közben, ahol mindig rend és tisztaság uralkodik, de a háttérben mindig egy takarító szolgálat végezte el az irodai takarítást ezzel biztosítva az ügyfélbarát légkört minden iroda számára.

Irodatakarítás Budapest

Az év bármely napján állunk rendelkezésére.

irodatakarítás Budapest

Keresőszavaink:

Irodatakarítás, Irodatakarítás Budapest, Irodatakarítás Budapest diszkrétan, Irodatakarítás Budapest azonnal, Irodatakarítás Budapest árak, Irodatakarítás Budapest olcsón, Irodatakarítás Budapest terülén, Irodatakarítás Budapest I.kerület, Irodatakarítás Budapest II.kerület, Irodatakarítás Budapest III.kerület, Irodatakarítás Budapest IV.kerület, Irodatakarítás Budapest V.kerület