Extrém takarítás Budapest

extrem-takaritas.jpg

Még mielőtt bárki valami furcsára és abszurdra gondolna elárulom, hogy az extrém takarítás nem a módszerre, hanem a kosz jellegére vonatkozik. A következőkben kitárgyaljuk, hogy mik tartoznak ez alá és hogy milyen esetben hívhatunk ki egy takarítószolgálatot.

Ma már rengeteg féle szolgáltatást nyújtanak az interneten, tömkelegével vannak a hirdetések, már - már egyetlen oldalt sem tudunk úgy megnézni, hogy ne lássunk valamiféle reklámot az oldalon. Azonban vannak olyan szolgáltatások is, mint például az extrém takarítás, melyek igen hasznosak tudnak lenni, ha úgy hozza a helyzet. Nézzük mik is tartoznak az extrém takarítás körébe.

Szellőző rendszer extrém takarítás

A társasházaknál a központi szellőzőrendszer takarítása időközönként elengedhetetlen, mert a zsír, por és kosz nagyon könnyen megtapad a falon sőt még el is dugulhat és akkor lőttek a szellőzésnek. Amúgy is milyen szellőző az, amelyik zsíros poros levegőt juttat be a lakásunkba?


Ipari extrém takarítás

Az ipari épületek eléggé szennyezettek tudnak lenni, ide nem elég egy szivacs meg egy lavór tisztítószeres víz.


Extrém takarítás: Páramentesítés, falszárítás

"Már megint eláztatott a felső szomszéd!" Na? Kinek ismerős ez a mondat? Szerintem elég sokunknak. De a veszélyesebb ebben a falak penészesedése, mely légúti megbetegedésekhez vezethet.


Extrém takarítás: lakás, ház, udvar tisztítása

Gyakran az emberek nagyobb koszt tudnak maguk után hagyni, mint az állatok, az alapos tisztítás időközönként ráfér mindenre az otthonunkban, legyen az szőnyeg, kárpitos bútor, az egészség az első. Néha vannak olyan lakások, melyekbe inkább be sem tennénk a lábunkat, mert mindent felhalmoztak és szabályosan folyosó van kialakítva a lakásban a közlekedésre. Na az ilyen eset már eléggé extrém takarítást igényel


Extrém takarítás: lakás, ház, udvar tisztítása

Gyakran az emberek nagyobb koszt tudnak maguk után hagyni, mint az állatok, az alapos tisztítás időközönként ráfér mindenre az otthonunkban, legyen az szőnyeg, kárpitos bútor, az egészség az első. Néha vannak olyan lakások, melyekbe inkább be sem tennénk a lábunkat, mert mindent felhalmoztak és szabályosan folyosó van kialakítva a lakásban a közlekedésre. Na az ilyen eset már eléggé extrém takarítást igényel.


Extrém takarítás: Elhunytak utáni takarítás és lomtalanítás

Sokszor azért nem veszünk meg egy szép lakás, mert olyan "öreg szaga van" és az illat alapján még oda is tudjuk képzelni az idős nénikét, aki a hintaszékben kötöget. Na ezen egy extrém takarító szolgálat tud segíteni.


Extrém takarítás: Azok a fránya galambok

Mivel mindent telepiszkítanak, így érdemes ezzel is foglalkozni, hogy az évek múltán is mondjuk a tetőcserép és ne a galambpotyadék látszódjon.


Klímák takarítása

Azt ma már mindenki tudja, hogy a ki nem tisztított klíma asztmás megbetegedéshez és egyéb légúti panaszokhoz vezethet... no akkor mire várunk?


Extrém takarítás: Bűntények, balesetek, tűzkárok utáni takarítás

Ezt nem részletezném jobban, a lényeg, hogy reméljük soha senkinek nem lesz ilyen okból szüksége takarításra.


Falfirkák, graffitik

Manapság mindenhol kiélik magukat ezek a művészek, de azért van a hova nem kéne!


Extrém takarítás: Csőtörés utáni takarítás, fertőtlenítés

Ugye milyen jó tud lenni egy csőtörés? ha szerencsénk van akkor a tiszta víz cső törött el, ha nem akkor az egész lakást eláztathatja a nem éppen rózsaillatú trutyi. Azért jobb, ha nem nekünk kell ezt eltakarítani! Rengeteg extrém takarító szolgálat van Budapesten. Van egy olyan eset, melybe nem szívesen mártaná meg a kezét? Hívjon minket és tegyen próbára!

Extrém takarítás

Az év bármely napján állunk rendelkezésére.

extrém takarítás

Keresőszavaink:

Extrém takarítás, Extrém takarítás Budapest, Extrém takarítás Budapest diszkrétan, Extrém takarítás Budapest azonnal, Extrém takarítás Budapest árak, Extrém takarítás Budapest olcsón, Extrém takarítás Budapest terülén, Extrém takarítás Budapest I.kerület, Extrém takarítás Budapest II.kerület, Extrém takarítás Budapest III.kerület, Extrém takarítás Budapest IV kerület,