Takarítási Szolgáltatásaink:

S.O.S takarítás Budapesten. Extrém takarítás, sürgős takarítás, azonnali takarítás,
beázás utáni takarítás, csőtörés utáni takarítás, fertőtlenítő takarítás, felújítás utáni takarítás, irodatakarítás, gyors takarítás.
Állunk rendelkezésése az év bármely napján.A fertőtlenítő takarítás több okból is fontos! Nem csak a vírusokat és baktériumokat zárjuk ki a lakásunkból, ezzel megőrizve családunk egészségét, hanem megszüntetjük a kellemetlen szagok forrását is.Még mielőtt bárki valami furcsára és abszurdra gondolna elárulom, hogy az extrém takarítás nem a módszerre, hanem a kosz jellegére vonatkozik.Sajnos a lakásunkban az évek során a csövek csak öregedtek és öregedtek, míg meg nem adták magukat és már ott is a baj!A mai generáció, hogy is mondjuk, hogy ne sértsünk meg senkit, vagy lusta takarítani, vagy annyira lefoglalja a munkája, hogy nincs ideje takarítani.A mai felgyorsult világban mindenki éli a maga pörgő életét és ha történik valami a tulajdonunkkal, mely után kijár neki egy alapos takarítás.Egy beázás minden lakástulajdonos rémálma. Majd fél méter magasan áll a víz a házban, a bútorok áznak a vízben, a kábelek ráadásul víz alatt vannak.

Az emberi társadalom ősidők óta foglalatoskodik a takarítással, szépítgeti, tisztítgatja otthonát. Legyen tinédzser, vagy fiatal felnőtt, esetleg középkorú, vagy idős, mindenki tudja, hogy a takarítás teszi otthonossá a lakást vagy házat.

Egy felújítás során, legyen sima festés, esetleg tapétázás, fugázás, burkolás, jó nagy por, kosz és rumli szokott maradni. Főleg ha a munkát végző szakember esetleg elfelejti letakarni a járólapot vagy parkettát, és a mennyezet lefestése után tele lett apró pöttyökkel a padló.

Az emberek tömkelege jár irodákban, legyen az bankfiók, biztosító, vagy éppen a polgármesteri hivatalban intéz ügyeket, természetesnek veszi, hogy ott rend és tisztaság van.

Ha csak valaki felhozza nekünk a takarítás szót, eszünkbe jut az órákon keresztül tartó sikálás és portalanítás és még az életkedvünk is elmegy attól, hogy nekiálljunk. De nem kell mindjárt túldramatizálnunk nem igaz?