Fertőtlenítő takarítás Budapest

Fertőtlenítő takarítás

A kosz egy igen makacs dolog, megbújik minden pici milliméterben és baktériumok ezrei tudnak megtelepedni bennük. Mindenki azt mondja, hogy "az én lakásom tiszta, rendszeresen takarítok!" De vajon mennyire biztos abban, hogy tényleg alapos munkát végzett?

Egyre több féle takarító és fertőtlenítő szert kaphatunk már a boltokban, hogy ez erre jó, amazt meg azért vegyük meg. Ezek átmenetileg meg is védik a lakásunkat a kórokozóktól, de csak akkor ha négyzetméterről négyzetméterre átsikáljuk velük a lakást. A rendszeres söprés és felmosás után látszólag tisztának tűnik a folyosó, de én már kipróbáltam, hogy felmosás után a járólapot felöntöttem egy kis vízzel, hagytam ázni kb. 5 percet, azután átsikáltam körömkefével. Hát elképesztő eredményeket, vagyis inkább koszt tapasztaltam és ez közvetlenül a felmosás után! A víz amit feltöröltem fekete volt!

És ez csak a hétköznapi koszolódás, számos eset van, melyeknél feltétlenül szükséges a fertőtlenítő takarítás:

  • Dugulás elhárítás utáni fertőtlenítés
  • Szennyvíz árasztotta el a lakásunkat
  • Esővíz befolyása utáni helyreállítás
  • Baleset, ön/gyilkosság utáni takarítás és fertőtlenítés
  • Helyszínelés utáni vegyszerek takarítása
  • Helyiségek szagtalanítása
  • Egyéb extrém fertőtlenítő takarítást igénylő esetek

Hogyan is csináljuk a fertőtlenítő takarítást?

fertőtlenítő takarítás

Először is minden szennyeződést eltávolítunk a helyiségből és a felületeket megtisztítjuk, hiszen ha lerakódott koszra hiába is raknánk fertőtlenítőt, csak a kosz lenne baktérium mentes. Ezután fertőtlenítőszert viszünk fel az összes felületre és zugba, majd hagyjuk, had fejtse ki hatását. Miután ezzel készen vagyunk és minden kórokozóktól mentes, a fertőtlenítőszert eltávolítjuk a felületekről.

Miért is jó ez?

A fertőtlenítő takarítás több okból is fontos! Nem csak a vírusokat és baktériumokat zárjuk ki a lakásunkból, ezzel megőrizve családunk egészségét, hanem megszűntetjük a kellemetlen szagok forrását is, így egy tiszta és makacs szagoktól mentes otthont kaphatunk.

fertőtlenítő takarítás

Az év bármely napján állunk rendelkezésére.

fertőtlenítő takarítás

Keresőszavaink:

Fertőtlenítő takarítás, Fertőtlenítő takarítás Budapest, Fertőtlenítő takarítás Budapest diszkrétan, Fertőtlenítő takarítás Budapest azonnal, Fertőtlenítő takarítás Budapest árak, Fertőtlenítő takarítás Budapest olcsón, Fertőtlenítő takarítás Budapest terülén, Fertőtlenítő takarítás Budapest területén, Fertőtlenítő takarítás Budapest I.kerület, Fertőtlenítő takarítás Budapest II.kerület, Fertőtlenítő takarítás Budapest III.kerület, Fertőtlenítő takarítás Budapest IV.kerület, Fertőtlenítő takarítás Budapest V.kerület